Direktlänk till inlägg 3 oktober 2012
* en dubbelnougat
* 1tsk vaniljsocker
* 100gram vit blockchoklad
1. Skiva små bitar av dubbelnougaten och lägg i pralinformarna.
2. Hacka chokladen i bitar och lägg i en skål över ett vattenbad och häll även i vaniljsockret. Rör om och låt smälta.
3. Häll sedan den smälta chokladen i pralinformarna (jag använder mig av en pralinform i silikon som jag köpt i Gekås/Ullared).
4. In i kylskåpet och låt svalna innan du trycker ut dem.
hej Nu när jag var i Tidaholm och hälsade på en kompis så fyndade jag en jättefin minimuffins plåt/form för 69spänn på Netto ;-) Som hittat! Tyvärr har jag ej nån bild men gå in på min instagram: mariaelisabethsskafferi :-) Annars så håller j...
hej! Nu ligger man hemma och är förkyld...perfekt tillfälle att planera höstens och vinterns bakning! :-D Först och främst ska det planeras för julens bakning och jag kommer vilja testa mig på och baka ett julknäcke, har köpt en såndär kavel ...
hej på er!! Längesen jag skrev nåt här nu! Jag har saknat min bakning något enormt mkt men jag har inte haft så mkt inspiration... Min största inspiration till bakningen, min mormor, gick bort i januari iår... Otroligt jobbig tid har det varit....
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | |||
8 | 9 | 10 |
11 |
12 |
13 | 14 | |||
15 | 16 |
17 |
18 |
19 | 20 |
21 |
|||
22 |
23 |
24 |
25 | 26 | 27 | 28 | |||
29 |
30 | 31 |
|||||||
|