Du verkar vara riktigt insatt i Hela England bakar :-) Kul!! Följer det ja mä å alla andra mat å bakprogram. Vet du vart man kan hitta recepten i programmet ? Skulle vilja veta receptet på Mary-Annes moustårta.
Hej, kolla gärna in min blogg, just nu har jag en bloggtävling där du kan vinna en header som du får bestämma helt själv hur den ska se ut! :) www.hjartstrom.blogspot.se http://hjartstrom.blogspot.se/2013/02/ta...er.html#comment-form
hej! Det bästa är att börja med en ljus choklad på en kakaohalt på kanske 45% och sen fortsätta uppåt. Spara alltid en bit av den ljusa att smaka efter du smakat den chokladen med högst kakaohalt så märker du vilken skillnad det är :) Men när jag provar choklad så brukar jag gå mer på känsla och olika spännande smaker men jag börjar alltid med den chokladen med lägst kakaohalt :) Och sen ska man ha vatten till :) Men första gången du har en chokladprovning så rekommenderar jag choklad med inga starka smaker utan neutrala choklad sorter i olika kakaohalt :) Lycka till :) kram
J.M
21 november 2012 02:46
Vad har du för favorit på julbordet (mat/bakverk/godis) tack för en bra och inspirerande blogg :) kram från J.M