Direktlänk till inlägg 28 februari 2014
Bakat mitt absoluta favoritknäcke! Så himla gott! Är dessutom glutenfritt Här kommer receptet: 2dl majsmjöl, 1dl solrosfrön, 1dl sesamfrön, 0.5dl linfrön, 0.5dl rapsolja (men jag tog dock olivolja för jag hade ingen rapsolja hemma o det blev jättegott!), 2dl kokhett vatten. Blanda alla ingredienser och tryck ihop till en deg. Platta sedan ut degen tunnt över en plåt med bakplåtspapper. Strö över lite flingsalt (tryck gärna i flingsaltet så det fastnar). In i mitten av ugnen i ca 50min i 150grader. Låt sedan svalna och bryt det sen i lagom stora bitar. Så mumsigt!
hej Nu när jag var i Tidaholm och hälsade på en kompis så fyndade jag en jättefin minimuffins plåt/form för 69spänn på Netto ;-) Som hittat! Tyvärr har jag ej nån bild men gå in på min instagram: mariaelisabethsskafferi :-) Annars så håller j...
hej! Nu ligger man hemma och är förkyld...perfekt tillfälle att planera höstens och vinterns bakning! :-D Först och främst ska det planeras för julens bakning och jag kommer vilja testa mig på och baka ett julknäcke, har köpt en såndär kavel ...
hej på er!! Längesen jag skrev nåt här nu! Jag har saknat min bakning något enormt mkt men jag har inte haft så mkt inspiration... Min största inspiration till bakningen, min mormor, gick bort i januari iår... Otroligt jobbig tid har det varit....
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
|||
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
|||
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 | |||
24 |
25 | 26 |
27 |
28 | |||||
|