Direktlänk till inlägg 4 oktober 2012
* 150gram margarin
* 1dl strösocker
* 1dl hackade hasselnötter
* 3dl vetemjöl (det går att byta ut samma mängd vetemjöl mot mjölmix om man vill ha dem glutenfria)
* 0.5 tsk bakpulver
* 1tsk vaniljsocker
1. rör matfett och socker poröst.
2. Blanda de hackade nötterna tillsammans med de övriga ingredienserna och blanda det med matfettet och sockret. Blanda till en smidig deg och låt sedan stå i kylskåp i ca 20min.
3. Klä sedan två plåtar med bakplåtspapper och rulla degen till små små bollar som du sedan plattar till lite lätt och sedan räfflar dem emd en gaffel.
4. In i mitten av ugnen, 175grader i ca 15 min eller tills dem fått lite färg.
hej Nu när jag var i Tidaholm och hälsade på en kompis så fyndade jag en jättefin minimuffins plåt/form för 69spänn på Netto ;-) Som hittat! Tyvärr har jag ej nån bild men gå in på min instagram: mariaelisabethsskafferi :-) Annars så håller j...
hej! Nu ligger man hemma och är förkyld...perfekt tillfälle att planera höstens och vinterns bakning! :-D Först och främst ska det planeras för julens bakning och jag kommer vilja testa mig på och baka ett julknäcke, har köpt en såndär kavel ...
hej på er!! Längesen jag skrev nåt här nu! Jag har saknat min bakning något enormt mkt men jag har inte haft så mkt inspiration... Min största inspiration till bakningen, min mormor, gick bort i januari iår... Otroligt jobbig tid har det varit....
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | |||
8 | 9 | 10 |
11 |
12 |
13 | 14 | |||
15 | 16 |
17 |
18 |
19 | 20 |
21 |
|||
22 |
23 |
24 |
25 | 26 | 27 | 28 | |||
29 |
30 | 31 |
|||||||
|