Direktlänk till inlägg 9 februari 2013
Hej
Nu har vi flyttat klart och idag när vi höll på och flytta så passade jag på att baka glutenfria och laktosfria bärmuffins till alla dem som hjälpte oss. Jag använde mig av en glutenfri muffinsmix: Shake and Bake :) Jag är egentligen emot såna här snabba lösningar men jag gjorde såhär:
Jag använde mig av denna och då öppnar man upp förpackningen och tillsätter 2,5dl varmt vatten och sen skakar man i ca 20 sekunder. Placera sedan ut muffinsformar i en muffinsplåt. Fyll formarna till ca hälften. Tillsätt sedan frusna bär (jag använde mig av blåbär och hallon) och lite vaniljsocker ovanpå. In i mitten av ugnen, 200grader i ca 10-12min.
hej Nu när jag var i Tidaholm och hälsade på en kompis så fyndade jag en jättefin minimuffins plåt/form för 69spänn på Netto ;-) Som hittat! Tyvärr har jag ej nån bild men gå in på min instagram: mariaelisabethsskafferi :-) Annars så håller j...
hej! Nu ligger man hemma och är förkyld...perfekt tillfälle att planera höstens och vinterns bakning! :-D Först och främst ska det planeras för julens bakning och jag kommer vilja testa mig på och baka ett julknäcke, har köpt en såndär kavel ...
hej på er!! Längesen jag skrev nåt här nu! Jag har saknat min bakning något enormt mkt men jag har inte haft så mkt inspiration... Min största inspiration till bakningen, min mormor, gick bort i januari iår... Otroligt jobbig tid har det varit....
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 | |||||||
4 |
5 |
6 |
7 | 8 |
9 | 10 |
|||
11 | 12 | 13 |
14 | 15 |
16 |
17 |
|||
18 | 19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 | |||
25 |
26 |
27 | 28 | ||||||
|