Direktlänk till inlägg 15 juni 2012

Fiberhusk it is!

Av Maria Jensen - 15 juni 2012 07:53

God morgon!

Igår när jag bakade de glutenfria kanelbullarna så använde jag fiberhusk i degen för första gången. Fy satan vad bra bullarna blev! Dem blev precis som "vanliga" bullar. Min sambo var riktigt nöjd och dessa var dem bästa bullarna jag gjort och bullarna jäste! Mina andra glutenfria bullar jag gjort har inte jäst alls! Fiberhusk är det bästa jag någonsin upptäckt :) Nu kan jag baka ALLT! Innan har jag inte vågat testa på och baka allt glutenfritt för det jäser inte eller så går bakverken sönder osv... men med fiberhusk i degen blir bakverken precis som vanliga :) Jag är så himla nöjd!


 

Min påse jag köpte igår var på 100 gram tror jag och kostade 24spänn... inte så billigt men det bästa köp jag någonsin gjort! Ni märker ingen skillnad på vanliga och glutenfria bakverk när man har fiberhusk i. It´s a revolution!!!! :)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria Jensen - 12 oktober 2014 12:56

hej Nu när jag var i Tidaholm och hälsade på en kompis så fyndade jag en jättefin minimuffins plåt/form för 69spänn på Netto ;-) Som hittat! Tyvärr har jag ej nån bild men gå in på min instagram: mariaelisabethsskafferi :-)   Annars så håller j...

Av Maria Jensen - 22 september 2014 11:49

hej! Nu ligger man hemma och är förkyld...perfekt tillfälle att planera höstens och vinterns bakning! :-D   Först och främst ska det planeras för julens bakning och jag kommer vilja testa mig på och baka ett julknäcke, har köpt en såndär kavel ...

Av Maria Jensen - 21 september 2014 21:37

hej på er!!   Längesen jag skrev nåt här nu! Jag har saknat min bakning något enormt mkt men jag har inte haft så mkt inspiration... Min största inspiration till bakningen, min mormor, gick bort i januari iår... Otroligt jobbig tid har det varit....

Av Maria Jensen - 19 mars 2014 11:33

    Recept: * 125gram mjukt smör * 1dl råsocker * 1 ägg * 1,5dl vetemjöl * 0.5dl riven kokos * 0.5tsk bakpulver * en nypa salt * 100gram kvalitetschoklad med 70% kakaohalt * rivet ska från 2st apelsiner   1. Vispa smör och ...

Av Maria Jensen - 14 mars 2014 16:45

      Har bakat ett väldigt lätt och hälsosamt bröd :-) Jag är egentligen emot såna här färdiga paket men jag ville ändå testa och detta blev verkligen skitbra! Såna här brödmixer tänker jag testa fler gånger men dock ej färdiga kakmixer! Usch.....

Presentation


En blogg om bakning, klassiska bakverk och choklad. Vill ni kontakta mig: mariaelisabethsskafferi@hotmail.com

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards