Direktlänk till inlägg 13 juni 2012
Ja varför väljer jag att baka glutenfritt?
jag bakar ju inte bara glutenfritt men oftast gör jag det. Dels för att min sambo är glutenallergiker och sen tycker jag att ALLA ska kunna baka och äta det som jag bakar (och lagar) :)
Hur ofta kan man som tex glutenallergiker gå på ett café och köpa sig en god kanelbulle? Hmm... typ aldrig. Jag tycker sånt är fruktansvärt tråkigt och sen finns det inte alls många bloggar som bloggar om just allergimat.
Men nu är det ändrig på det! :)
hej Nu när jag var i Tidaholm och hälsade på en kompis så fyndade jag en jättefin minimuffins plåt/form för 69spänn på Netto ;-) Som hittat! Tyvärr har jag ej nån bild men gå in på min instagram: mariaelisabethsskafferi :-) Annars så håller j...
hej! Nu ligger man hemma och är förkyld...perfekt tillfälle att planera höstens och vinterns bakning! :-D Först och främst ska det planeras för julens bakning och jag kommer vilja testa mig på och baka ett julknäcke, har köpt en såndär kavel ...
hej på er!! Längesen jag skrev nåt här nu! Jag har saknat min bakning något enormt mkt men jag har inte haft så mkt inspiration... Min största inspiration till bakningen, min mormor, gick bort i januari iår... Otroligt jobbig tid har det varit....
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
|||||||
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
|||
11 |
12 |
13 | 14 | 15 | 16 |
17 | |||
18 | 19 |
20 | 21 |
22 | 23 |
24 |
|||
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
||||
|